top of page

Hei og velkommen til min side!

Mitt navn er Hege Oppegaard og jeg er utøver av 'Quantum Soul Healing'. Jeg har vokst opp i Asker, en forstad utenfor Oslo. Det var en aktiv barndom med mye sport og lek.

 

Fra barnsben av lå det vel aldri i kortene at jeg skulle gå den spirituelle vei, og har ingen minner om hverken klarsyn eller andre spirituelle opplevelser som barn. Mine favorittfag på skolen var matte og regnskap, som innebar ligninger og løsninger man kunne sette to streker under svaret på. Jeg gikk regnskapslinje på videregående skole, etterfulgt av høgskoleutdannelse fra BI, og utdannet meg både som bedriftsøkonom og revisor. Jeg husker vagt noen drømmer om å ville klatre oppover karrierestigen innenfor økonomi og regnskap. 

3_edited.jpg

Slik skulle det altså ikke bli... 

 

Etter noen år med mye jobbing, samtidig som jeg levde et familieliv med små barn, sa det stopp! Kroppen ville ikke mer, det var helt tomt! Jeg hadde tøyd strikken i begge ender, møtte den berømte "veggen", og ble utbrent. Jeg måtte til slutt kaste inn håndkleet og gi slipp på jobben som regnskapsfører. Ut over familielivet hadde jeg nærmest ingenting å gi til omverdenen. Etter mange år fikk jeg til slutt en ME-diagnose og ble uføretrygdet. Dette var både en sorg og en lettelse. Det var en stor sorg å ikke kunne være yrkesaktiv slik som "alle" andre, samtidig som det var en stor lettelse slik at jeg endelig kunne få fred og ro til å pleie kropp og sjel. 

Dette skulle vise seg å bli min spede start inn i den spirituelle verdenen! Det er vel et ordtak som sier noe sånn som at "når eleven er klar, så dukker læremesteren opp..."

På den tiden var jeg helt uvitende om alt som hadde med spiritualitet og alternativ medisin å gjøre. Men, jeg var så sliten og tom, og instinktivt skjønte at jeg trengte noe. Tilfeldighetene ville det til at jeg kom i kontakt med en liten alternativ klinikk, med dyktige alternative terapeuter og healere, som viste meg en annen side til livet, en ny dimensjon. Jeg ble blant annet introdusert for spirituelle og alternative bøker, healing, krystaller, blomstermedisin, meditasjon og mye annet. ​Dette vekket noe i meg!

 

Det ble starten på min selvutvikling og spirituelle reise. Det har på ingen måte vært en reise uten utfordringer, ingen rett oppadstigende kurve, men en reise med mye sjelegranskning og mye "opprydning".

Det har etterhvert blitt coachingutdannelse og mange kurs innenfor forskjellige healingmodaliteter. Jeg har lest mangfoldige bøker innenfor spiritualitet og selvutvikling, sittet tusenvis av timer i stillhet og meditasjon, stadig i søken etter noe mer, noe dypere.

 

Det var først når jeg i 2013 "tilfeldig" kom over Dolores Cannon på YouTube at noe virkelig traff meg. Jeg slukte alt jeg kom over på nettet, og tok til meg visdommen og erfaringene hun delte, om tidligere liv, parallelle liv, liv på andre planeter, kvantefysikk og forskjellige healingopplevelser. Det ga meg en nysgjerrighet i forhold til hvordan alle de livene vi lever henger sammen, og hvordan sjelen vår aldri dør, men bare går fra en tilstand til en annen. Videre om hvordan vi lever ut forskjellige sjelekontrakter, og ikke minst hvordan vi kan dra med oss "bagasje" fra tidligere liv inn i dette. ​

Dette vekket igjen noe nytt i meg, og ga meg en iver etter å lære hennes metoder. Det har i de seneste årene blitt kursing i flere retninger innenfor feltet regresjon og hypnose. Jeg erfarer nå hvordan hypnose kan være et fantastisk verktøy til å få dypere innsikt i livene vi lever og få ryddet opp i "karmisk" rot og få plassert ting og hendelser der de hører hjemme. Det har gitt meg enda en dimensjon i mitt arbeid. Summen av alt jeg har lært og erfart de siste årene har flettet seg sammen, og nå blitt til det jeg kaller 'Quantum Soul Healing'. 

For min spirituelle CV - trykk her

bottom of page