top of page

Hvordan forberede seg til en Soul Healing-session

1)  Intensjonen har mye å si. Hva vil du ha ut av regresjonen/sjelereisen? Det kan lønne seg å skrive ned hva du vil finne ut av. Det er mange grunner til at man ønsker en regresjon. Dette hjelper både deg og utøveren å få mest mulig ut av tiden. Noen av grunnene bak en regresjon kan være:

​​

  • Helse. Å lære og forstå årsak og energetiske røtter til helserelaterte problemer.

  • Forhold. Å forstå livslange mønstre til personer eller dynamikken i et bestemt forhold. Det være seg ektefelle, foreldre, barn, venner etc.

  • Livsvei. Dette henger som regel sammen med jobb og arbeid. Mange har en jobb de synes mangler mening utover det å få betalt regninger. Kanskje finnes det andre muligheter for deg?

  • Spirituelt opphav og mål. Hva er din galaktiske historie, hvor har sjelen din levd før? Har du aspekter i deg selv som du kan integrere i dette livet og bruke som hjelp? 

  • Drømmer og visjoner. Har du gjentagende drømmer eller visjoner du ønsker å få vite mer om? 

2)  Forsterke forbindelsen til det høyre aspektet av deg selv. Begynn å si både høyt og inni deg: "Jeg har en direkte kommunikasjon med mitt høyere selv". Forstå at dette er en kraft som ligger inni deg, og ikke utenpå. Dette er med på å styrke forbindelsen med ditt høyere selv slik at kommunikasjonen flyter friere under regresjonen.

3)  Drikk vann! Tenk på kroppen din som et batteri, det skal opprette og holde forbindelsen med andre sfærer, så dehydrering er ikke å anbefale. Ikke tenk på om du må på toalettet, energiflyten er viktig. Det er veldig vanlig å måtte late vannet under en regresjon, det er helt ukomplisert. 

4)  Forbered en liste med spørsmål som du ønsker svar på (max 7). Skriv ned i prioritert rekkefølge. Listen kan forandre seg underveis, det er slik underbevisstheten jobber. Vi går gjennom dine spørsmål før vi starter.

5)  Forventninger. Gi slipp på dem! Ingen regresjon er lik, og ingen mennesker er like. Du kan lese og se videoer av regresjoner hele dagen, men ditt sjeleaspekt og din person er unik, og du får det som er best for deg og din utvikling. Det går ikke an å diktere et bestemt utfall. Alle svarene ligger i deg selv.

6)  Ikke drikk for mye kaffe eller te før en session, da slapper du bedre av. Ikke kutt helt ut heller slik at du får hodepine eller abstinenser av koffeinmangel. En kopp kan være greit.

7)  Spis et lett måltid før du kommer, det blir ubehagelig hvis du er sulten. Ta gjerne med en matpakke og pass på at du får i deg mat etterpå også. Mat jorder og hjelper deg tilbake til den "virkelige verden".

8)  Kle deg komfortabelt i ledige klær. Kutt gjerne ned på tung øyesminke og maskara. Tårer kan lett komme og er velkomment som en del av følelsesmessig forløsning.

9)  Øv deg på å "se" (føle, høre eller at du bare vet..). Dagdrømme og fantasere. Gå gjerne rolige turer uten mål og mening. Mediter. Tenk på drømmer og scener. Det er slike minner vi vil jobbe med. Når du får opp bilder i en regresjon, så husk at ingenting er feil. Det er ditt, og det er riktig at du ser det, uansett hvor rart du måtte synes det er. Vi har opplevd mange og forskjellige liv, så hvem vet hva som måtte være rett eller galt. Slapp av og bare vær!

bottom of page