Litt om min vei...

Jeg er utdannet bedriftsøkonom og revisor fra Handelshøgskolen BI, og har mange års erfaring fra regnskapsbransjen. I 2004 "møtte jeg veggen" og ble utbrent. Jeg husker noen tidligere drømmer om å ville klatre oppover karrierestigen innenfor økonomi og regnskap. Slik skulle det altså ikke bli... Jeg hadde brent kruttet i begge ender og gått helt tom!

På den tiden var jeg helt uvitende om alt som hadde med spiritualitet og alternativ medisin å gjøre. Jeg var heldig å komme i kontakt med en liten alternativ klinikk med dyktige alternative terapeuter og healere, som viste meg en annen side til livet, en ny dimensjon. 

 

Jeg ble blant annet introdusert for spirituelle og alternative bøker, healing, krystaller, blomstermedisin, meditasjon og mye annet. ​Dette vekket noe i meg!

Det ble starten på min selvutvikling og spirituelle reise. Det har på ingen måte vært en reise uten utfordringer, ingen rett oppadstigende kurve, men en reise med mye sjelegranskning og mye "opprydning".

Det har etterhvert blitt coachingutdannelse og mange kurs innenfor forskjellige healingmodaliteter. Jeg har lest mangfoldige bøker innenfor spiritualitet og selvutvikling, sittet tusenvis av timer i stillhet og meditasjon, stadig i søken etter noe mer, noe dypere.

 

Det var først når jeg i 2013 "tilfeldig" kom over Dolores Cannon på YouTube at noe virkelig traff meg. Jeg slukte alt jeg kom over på nettet, og tok til meg visdommen og erfaringene hun delte, om tidligere liv, parallelle liv, liv på andre planeter, kvantefysikk og forskjellige healingopplevelser. Det ga meg en nysgjerrighet i forhold til hvordan alle de livene vi lever henger sammen, og hvordan sjelen vår aldri dør, men bare går fra en tilstand til en annen. Videre om hvordan vi lever ut forskjellige sjelekontrakter, og ikke minst hvordan vi kan dra med oss "bagasje" fra tidligere liv inn i dette. ​

BQH/QHHT kan være et fantastisk verktøy til å få dypere innsikt i livene vi lever og få ryddet opp i "karmisk" rot og få plassert ting og hendelser der de hører hjemme.

Min spirituelle CV:

2019     Beyond Quantum Healing Practitioner                       Candace Craw-Goldman                                 

2019     Soul Body Fusion® Practitioner                                   Jonette Crowley                                                 

2016     Quantum Healing Hypnosis Technique Practitioner   Dolores Cannon's Quantum Healing Hypnosis Academy     

2009     Reconnective Healing Levels I/II                                   Reconnective Healing - Eric Pearl                   

2007     Silva Method Basic Lecture Series                                The Silva Method                                                 

2006     Coaching Genius                                                            CoachTeam AS                                                    

2006     Meta-NLP™ Master Practitioner                                   CoachTeam AS                                           

2006     Meta-NLP™ Practitioner                                                CoachTeam AS                                                    

  + diverse kurs innenfor healing, kanalisering etc.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Hege Oppegaard © 2020 Copyright 

Mail: hegeoppegaard@gmail.com

Mobil: +47 93410569

Org.nr. 991 859 330