Litt om min vei...

Jeg er utdannet bedriftsøkonom og revisor fra Handelshøgskolen BI, og har mange års erfaring fra regnskapsbransjen. I 2004 "møtte jeg veggen" og ble utbrent.

Jeg husker noen tidligere drømmer om å ville klatre oppover karrierestigen innenfor økonomi og regnskap. Slik skulle det altså ikke bli... Jeg hadde brent kruttet i begge ender og gått helt tom!

På den tiden var jeg helt uvitende om alt som hadde med spiritualitet og alternativ medisin å gjøre. Jeg var heldig å komme i kontakt med en liten alternativ klinikk med dyktige alternative terapeuter og healere, som viste meg en annen side til livet, en ny dimensjon. 

 

Jeg ble blant annet introdusert for spirituelle og alternative bøker, healing, krystaller, blomstermedisin, meditasjon og mye annet. ​Dette vekket noe i meg!

Det ble starten på min selvutvikling og spirituelle reise. Det har på ingen måte vært en reise uten utfordringer, ingen rett oppadstigende kurve, men en reise med mye sjelegranskning og mye "opprydning".

Det har etterhvert blitt coachingutdannelse og mange kurs innenfor forskjellige healingmodaliteter. Jeg har lest mangfoldige bøker innenfor spiritualitet og selvutvikling, sittet tusenvis av timer i stillhet og meditasjon, stadig i søken etter noe mer, noe dypere.

 

Det var først når jeg i 2013 "tilfeldig" kom over Dolores Cannon på YouTube at noe virkelig traff meg. Jeg slukte alt jeg kom over på nettet, og tok til meg visdommen og erfaringene hun delte, om tidligere liv, parallelle liv, liv på andre planeter, kvantefysikk og forskjellige healingopplevelser. Det ga meg en nysgjerrighet i forhold til hvordan alle de livene vi lever henger sammen, og hvordan sjelen vår aldri dør, men bare går fra en tilstand til en annen. Videre om hvordan vi lever ut forskjellige sjelekontrakter, og ikke minst hvordan vi kan dra med oss "bagasje" fra tidligere liv inn i dette. ​

Hypnose kan være et fantastisk verktøy til å få dypere innsikt i livene vi lever og få ryddet opp i "karmisk" rot og få plassert ting og hendelser der de hører hjemme.

Min spirituelle CV:

2020  Introspective Hypnosis® Practitioner                                                  Antonio Sangio & Alba Weinman

2019  Beyond Quantum Healing Practitioner (BQH)                                    Candace Craw-Goldman                                 

2019  Soul Body Fusion® Practitioner                                                           Jonette Crowley                                                 

2016  Quantum Healing Hypnosis Technique Practitioner (QHHT®)         Dolores Cannon's Quantum Healing Hypnosis Academy    

2009  Reconnective Healing Levels I/II                                                          Reconnective Healing - Eric Pearl                   

2007  Silva Method Basic Lecture Series                                                       The Silva Method                                                 

2006  Coaching Genius                                                                                   CoachTeam AS                                                    

2006  Meta-NLP™ Master Practitioner                                                          CoachTeam AS                                           

2006  Meta-NLP™ Practitioner                                                                       CoachTeam AS                                                    

  + diverse kurs innenfor healing, kanalisering etc.

Mail: hegeoppegaard@gmail.com

Mobil: +47 93410569

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Hege Oppegaard © 2020 Copyright 

Org.nr. 991 859 330